el Vilosell (06-04-24)

el VILOSELL (06-04-24)

Ens plau presentar-vos la quarta prova del Circuit de BTT. Aquesta prova està organitzada pel Club Ciclista el Vilosell i el Consell Esportiu de les Garrigues, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vilosell i el suport de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Lleida.PARTICIPANTS

Es convoquen les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior i veterà. (consulta les categories)

És imprescindible haver formalitzat la inscripció corresponent i gaudir de la llicència esportiva dels Consells Esportius. Si no es disposa d’aquesta, es podrà gestionar a través del Consell Esportiu d’origen.

 

ASSEGURANÇA/LLICÈNCIA

Per poder participar al Circuit de BTT és obligatori tenir l'assegurança/llilcència dels Consells Esportius (no serveix cap altre tipus dassegurança o llicència)


INSCRIPCIONS

S’ha de formalitzar la inscripció abans del dimecres dia 3 d'abril a les 24.00h. seguint les instruccions de la web del Circuit BTT de Lleida https://bttconsellsesportiuslleida.blogspot.com

El mateix dia de la prova no s’acceptaran inscripcions.

La inscripció a la prova té un cost de 8€/ciclista.

Tots els participants necessiten obligatòriament l’assegurança/llicència dels Consells Esportius, sense excepció (no hi haurà assegurança de dia)


CLASSIFICACIONS

S’establirà una classificació general de cada categoria per ordre d’arribada a meta en les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Sènior i Veterà. Serà puntuable pel Circuit de BTT dels Consells Esportius de Lleida de la temporada 23/24.

 

DORSAL

El ciclista ha de dur el dorsal perfectament visible a la part davantera de la bici. Aquest dorsal se li facilitarà a la primera prova que participi i serà el mateix per a la totalitat de les proves que conformen el propi Circuit de BTT.

 

ESCALFAMENT

Hi haurà una zona d’escalfament i de servei tècnic. De les 9h a les 9.30h es podrà fer una volta de reconeixement del circuit. A més, entre les curses també es podrà provar els traçats si el timming de la jornada ho permet. Serà imprescindible que el circuit quedi totalment buit 5 minuts abans de l’inici de la següent categoria.

 

PREMIS I OBSEQUIS

S’atorgaran premis als 6 primers ciclistes classificats en les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Oberta i Veterà.

En categoria Prebenjamí no es farà classificació i tots els participants obtindran una medalla.

Tots els participants obtindran una bossa del ciclista.

 

INCIDÈNCIES TÈCNIQUES

Els ciclistes seran els responsables de portar la bicicleta i els elements de protecció en perfecte estat de condicions i de fer-ne la preparació prèvia, si és el cas.

L’organització es reserva el dret a desqualificar participants en el cas que cometin irregularitats durant la cursa.

L’organització situarà durant el circuit el nombre de controls suficients per assegurar el correcte i esportiu desenvolupament de la prova.

Les reclamacions hauran de fer-se per escrit al Director de la Cursa un cop acabada la prova.

 

CIRCUIT
HORARIS I DISTÀNCIESMÉS INFORMACIÓ

Consultar el Reglament General a la pàgina del Circuit BTT dels Consells Esportius de les Terres de Lleida: https://bttconsellsesportiuslleida.blogspot.com

Per més informació podeu enviar un correu a esports3@garrigues.cat

Comentarios